Adapterimedia on Suomen pohjoisin nuorisomedia. Adapteri on osa Tornion Nuorisotiedotuspiste Aaltosen toimintaa. Adapteri tarjoaa nuorille ohjausta, sekä julkaisualustan sisällön tekemiseen. Adapteri kannustaa ja rohkaisee nuoria ilmaisemaan mielipiteensä ja lukemaan/kirjoittamaan/puhumaan/kuvaamaan heitä kiinnostavista aiheista.

Mediaa nuorilta nuorille.

Adapterin blogi toimi aiemmin Blogspot -alustalla. Ilmettä haluttiin kuitenkin raikastaa, eikä tähän blogspot tarjoa juurikaan mahdollisuuksia. Lisäksi ilmoilla oli ajatus tehdä Adapterista entistä enemmän box-painotteinen, jolloin esille voidaan nostaa helpommin ajankohtaisia juttuja. Uuden ilmeen myötä myös aiemmin erillisenä toimintana ollut Nuorisokanava Hertzilä pystyttiin tuomaan mukaan samalle saitille. Tästä syntyi uusi Adapterimedia.

Adapterin uudistettu ulkoasu ja nimi otettiin käyttöön syksyllä 2018. Päivityksen jälkeen Adapteri on entistä enemmän näkynyt alueen tapahtumissa ja mediassa. Uusi yhtenäinen ilme helpottaa Adapterin tunnistamista.

Adapterimedian käyttöön rakennettiin myös materiaalipankki, josta on helppo hakea mm. graafisia elementtejä, käyttöohjeita, valmiita graafisia pohjia.

Adapterimedia on osa Tornion Nuorisotoimen kerhotoimintaa.

Yhteistyössä

Tornion Nuorisotoimi / Nuorisotiedotuspiste Aaltonen

Päivä

20/11/2018

Inspiraatio
Työnkuva

Graafinen suunnittelu / Markkinointi / Tekninen tuottaminen / Brainstorm